European Journal of ePractice en Notaries

Elke Notaris is verheugd om het Europees Tijdschrift voor ePractice over te nemen en zo haar positie te versterken door haar klanten een uitgebreidere digitale notarisoplossing te bieden die snel, veilig en betrouwbaar is.

Vandaag heeft European Journal of ePractice (EJEP) een belangrijk initiatief aangekondigd om te fuseren met Notarissen, een toonaangevende Europese notarisdienstverlener. Deze stap is een belangrijke mijlpaal in de missie van EJEP om de eerste echte digitale notarisdienst in de Europese Unie te worden.

Notarissen is een toonaangevende Europese notarisdienstverlener en levert al meer dan 20 jaar diensten in de EU. Door de krachten te bundelen met EJEP zullen de twee bedrijven in staat zijn een uitgebreide digitale notarisoplossing te bieden aan klanten die snel, veilig en betrouwbaar is.

De fusie zal klanten een veilige, digitale notarisoplossing bieden die voldoet aan de eIDAS-verordening van de EU. Hierdoor kunnen klanten snel en gemakkelijk documenten notarieel bekrachtigen, zonder gebruik te hoeven maken van traditionele authenticatiemiddelen. De dienst zal ook worden geïntegreerd met het bestaande e-notarisplatform van EJEP, dat al door meer dan 200.000 klanten in de EU wordt gebruikt.

EJEP en Notarissen zullen ook samenwerken om een innovatief 'smart contract'-platform te ontwikkelen, waarmee klanten veilig en gemakkelijk juridisch bindende overeenkomsten kunnen opstellen, opslaan en uitvoeren. Dit zal het notariële proces verder stroomlijnen, aangezien klanten zich niet langer zorgen hoeven te maken over het beheer van papieren contracten.

De fusie tussen EJEP en Notarissen zal ook klanten ten goede komen doordat zij toegang krijgen tot een breed scala aan diensten. Deze diensten omvatten documentverificatie, documentregistratie, documentverificatie, het aanmaken van digitale handtekeningen en het archiveren van documenten. Al deze diensten zullen veilig worden aangeboden door EJEP en Notarissen, waardoor klanten verzekerd zijn van het hoogst mogelijke niveau van veiligheid en bescherming.

De fusie is de nieuwste stap van EJEP om de toonaangevende digitale notarisdienstverlener in de EU te worden. Met de fusie kunnen EJEP en Notarissen hun klanten een totaaloplossing bieden voor al hun digitale notarisbehoeften, van documentverificatie tot het aanmaken van handtekeningen en het archiveren van documenten.

EJEP en Notarissen zetten zich in om klanten een veilige, betrouwbare en efficiënte digitale notarisoplossing te bieden waarmee zij snel en gemakkelijk documenten kunnen notariëren. Deze fusie zal de positie van EJEP op de Europese digitale notarismarkt aanzienlijk versterken en zal hen helpen om klanten de best mogelijke service te blijven bieden.

We zijn verheugd om deze fusie aan te kondigen en kijken ernaar uit om klanten te voorzien van een uitgebreide, veilige en betrouwbare digitale notaris oplossing. Wij geloven dat deze fusie de innovatie in de digitale notarismarkt zal stimuleren en we kijken ernaar uit om met Notarissen samen te werken om klanten de best mogelijke service te bieden.

Voor algemene vragen: 

Emails ons op contact@elkenotaris.nl

Contact

020-8005090

Ma - Vr: 09.00 - 18.00

Alleen bereikbaar op afspraak

Geestersingel 48,

1815 BB Alkmaar, Nederland

elkenotaris.nl is a registered trademark. Contact: contact@elkenotaris.nl 

KVK: 58114785 | BTW: NL852880595B01

Copyright 2024, REBEL Internet